Разпродажба!

Антицелулитен масаж на всички зони

40.00 лв.

Масажът е ефективен начин да се намали и дори елиминира целулита.

Записването на часове се извършва до 2 часа преди осъществяване на услугата или ден предварително.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Масажът е ефективен начин да се намали и дори елиминира целулитът.

Целулитът се образува, когато мазнините се натрупват дълбоко между слоевете на кожата. С времето поради нарушаването на циркулацията на кръвта, целулитът става по-видим и се образува така наречената портокалова кожа. Нашите антицелулитни процедури работят, тъй като:

Силовият масаж с упражняване на силен натиск буквално разбиват целулитните депа.

Масажът стимулира кръвообръщението и намалява способността на кожата да образува нов целулит.

Масажът стимулира лимфната система, която премахва токсините от тялото. Когато тя работи добре, качеството на кожата се подобрява и изглежда по-добре.

Стандартна терапия: Продължителността на процедурата е 40 минути ако се извършва от един терапевт и 20 минути, ако се извършва от двама. Включва по един вид терапия. Можете да избирате между всички терапии и

1 процедура – сега само 40 лв. вместо 55 лв.

 

VIP терапия: За по-интензивна антицелулитна програма препоръчваме VIP терапията. Продължителността е 70 минути ако се извършва от един терапевт и 35 минути ако се извършва от двама. Можете да избирате между всички терапии, изброени по-долу. В една процедура могат да се комбинират 2-3 вида терапии.  Печелите почти двойно повече, но не и на двойно по-висока цена.

1 процедура – сега само 50 лв. вместо 65 лв.

Можете да избирате между следните терапии:

– Мануален масаж:  Силов масаж, който разбива мастните клетки

– Масаж с вендузи: Силова техника, която изсмуква мастните клетки нагоре

– Огнена терапия: Загряващ масаж, който прониква в дълбочина през кожата и мускулите и е чудесна терапия за отслабване. Тя буквално стопява мазнините. Няма неприятни усещания. В началото и в края на процедурата измерваме обиколката на проблемните зони. При всяка процедура има между 1-5 см разлика.

– Медомасаж: Детоксикиращ масаж, който премахва токсините и способства за разбиването на мастните клетки.

– Скрабове с натурални продукти: Стимулиращ масаж, който ексфолира кожата (водорасли)

– Масаж с бамбукови пръчки: Приятна масажна техника. Натискът, който се упражнява чрез пресоване на кожата между бамбуковите пръчки е ефективен метод за премахване на целулита

Важно: Силовите антицелулитни масажи невинаги са най-приятните, тъй като за да се разбият мастните депа се упражняват по-високи нива на натиск. От нашия опит сме установили, че тялото реагира по-добре към тези техники, когато се редуват различни видове антицелулитни процедури при всяко посещение. Точно както тялото свиква с определен тип физически упражнения след много повторения, така и кожата може да свикне към дадена техника и тя да има по-бавен ефект. Резултатите зависят от възрастта на клиентката, сериозността на целулита, броя и продължителността на процедурите. Сигурни сме, че ще видите разлика.

При някои жени с лек целулит е достатъчно да се направят 5-10 процедури, но трябва да се изпълняват по 3 пъти на седмица. По тази причина предлагаме опцията за по-кратки процедури, изпълнени от двама терапевти, за да можете да ги вмъкнете в натоварената Ви програма. Ако имате целулит от 30 години и никога не сте го лекували, може да се нуждаете от 30-40 процедури. Разбира се, ако пиете достатъчно вода, спортувате и ядете здравословно ще видите резултатите по-бързо.

Други предложения

55.00 лв.

Масаж на цяло тяло с натурална шоколадова козметика

60.00 лв.

Шоколодова терапия с натурален италиански шоколад

60.00 лв.

Парафинова трапия на гръб+масаж на цяло тяло

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!