Масаж с гуаша за лице

45.00 лв.

По принцип техниката на масаж с гуашА, която е толкова ценена в Китай, е да надраскате кожата до такава степен, че да се появят синини. Целта на лечението е да се подобри притока на кръв към кожата.

Записването на часове се извършва до 2 часа преди осъществяване на услугата или ден предварително.

Допълнителна информация

Описание

По принцип техниката на масаж с гуашА, която е толкова ценена в Китай, е да надраскате кожата до такава степен, че да се появят синини. Целта на лечението е да се подобри притока на кръв към кожата. Гуаша, което в превод означава „търкащ вятър“, е използван за отстраняване на токсини, облекчаване на болката в увредените и възпалени мускули. Всички тези драскотини по кожата изглеждат доста страшни. Но за лицето се прилага напълно различна техника – по-лека и деликатна.

 

Самото приспособление изглежда доста интересно – масажната плоча е гладка, като морски камъчета, приятно студена. Най-често са направени от розов кварц и нефрит, които се считат за лечебни камъни в китайската медицина. Друг популярен материал е черният биволски рог. Те също така правят скрепери, изработени от мед, ахат и черупка на костенурка.

Други предложения

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!