Вакуумен масаж

65.00 лв.

Ползата от вакуумния масаж, защото тази приятна процедура перфектно отпуска, нормализира кръвообращението в тъканите, облекчава хипертоничността и укрепва мускулите.

Записването на часове се извършва до 2 часа преди осъществяване на услугата или ден предварително.

Допълнителна информация

Описание

Ползата от вакуумния масаж, защото тази приятна процедура перфектно отпуска, нормализира кръвообращението в тъканите, облекчава хипертоничността и укрепва мускулите. Вакуумната терапия е един от методите на традиционната китайска медицина. Принципът на неговото действие се основава на изместване на въздуха от съда с помощта на помпа , използването на отрицателно налягане, абсорбция на кожата и образуването на малки локални подкожни хематоми в резултат на това, стимулиращи нормалното функциониране на организма (например нервната система, ендокринната система и др.).

Вакуумната терапия е превантивна мярка. Доказано е: вакуумната терапия влияе положително върху движението на различни течности в органите, благодарение на това тялото получава подмладяващ и подновяващ ефект. Ако лекувате мускулно-скелетната система по този начин, тогава можете бързо да облекчите болката, която възниква при заболявания на гърба (например остеохондроза или херния диск.

Други предложения

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!